top of page

Zásady používání souborů cookie

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 8. října 2023 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru. Úvod Naše webové stránky https://www.mytiokenprahavychod.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.​

​Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a je uložen prohlížečem na pevný disk vašeho počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

​Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek.

Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek.


Proto vás žádáme o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní cookies, což nám umožňuje získat přehled o výsledcích kampaně. K tomu dochází na základě profilu, který vytvoříme podle vašeho chování na https://mytiokenprahavychod.cz.

​Soubory cookie používáme z těchto důvodů:

  • k poskytnutí nejlepšího možného zážitku návštěvníkům našeho webu;

  • k identifikace našich registrovaných členů (uživatelé, kteří se zaregistrovali na naše stránky);

  • ke sledování a analýzy výkonu, provozu a efektivity webové platformy (tohoto našeho webu);

  • k zajištění bezpečného používání našich internetových stránek.

Jaký typ informací shromažďujeme

Přijímáme, shromažďujeme a uchováváme veškeré informace, které zadáte na naše webové stránky nebo nám poskytnete jiným způsobem.

 

Kromě toho shromažďujeme:

  • adresu internetového protokolu (IP) používanou k připojení vašeho počítače k internetu;

  • přihlášení;

  • emailovou adresau;

  • heslo;

  • informace o počítači, připojení a historii nákupů.

 

Můžeme používat softwarové nástroje k měření a shromažďování informací o relacích, včetně doby odezvy stránky, délky návštěv na určitých stránkách, informací o interakci se stránkou a metod používaných k procházení ze stránky.

​Shromažďujeme také tyto osobní údaje:

  • jméno, e-mail, heslo, komunikaci;

  • platební údaje (včetně informací o kreditní kartě);

  • komentáře, zpětnou vazbu, recenze produktů, doporučení a osobní profil.

Námi shromažďované soubory cookie

Seznam souborů cookie

Jak shromažďujeme informace

Když na našem webu provádíte transakci, jako součást procesu shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, jako je vaše jméno, adresa a e-mailová adresa. Vaše osobní údaje budou použity pouze pro výše uvedené konkrétní důvody.

Proč shromažďujeme takové osobní údaje

1.     Poskytování a provozování služeb;
2.     Poskytování nepřetržité zákaznické a technické podpory našim uživatelům;
3.     Kontaktování našich návštěvníků a uživatelů s obecnými nebo personalizovanými upozorněními a propagačními zprávami týkajícími se služeb;
4.     Vytváření agregovaných statistických údajů a dalších agregovaných a/nebo odvozených neosobních informací, které můžeme my nebo naši obchodní partneři použít k poskytování a zlepšování našich příslušných služeb;
5.     Dodržování všech platných zákonů a předpisů.

Jak ukládáme, používáme, sdílíme a zveřejňujeme osobní informace návštěvníků našich stránek

Naše společnost je hostována na platformě Wix.com. Wix.com nám poskytuje online platformu, která nám umožňuje prodávat vám naše produkty a služby. Vaše data mohou být uložena prostřednictvím datového úložiště Wix.com, databází a obecných aplikací Wix.com. Ukládají vaše data na zabezpečených serverech za firewallem. 

Všechny přímé platební brány nabízené Wix.com a používané naší společností dodržují standardy stanovené PCI-DSS, jak je spravováno PCI Security Standards Council, což je společné úsilí značek jako Visa, MasterCard, American Express a Discover. Požadavky PCI-DSS pomáhají zajistit bezpečné nakládání s informacemi o kreditních kartách naším obchodem a jeho poskytovateli služeb.

​Komunikace s návštěvníky webu

Můžeme vás kontaktovat, abychom vás informovali o vašem účtu, abychom vyřešili problémy s vaším účtem, vyřešili spor, vybírali poplatky nebo dlužné peníze, abychom se dotazovali na vaše názory prostřednictvím průzkumů nebo dotazníků, abychom vám mohli zasílat aktualizace o naší společnosti nebo pokud je to jinak nutné. Pro tyto účely vás můžeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu, telefonu, textových zpráv a klasické pošty.

Přístup k údajům

Pokud byste chtěli získat přístup, opravit, upravit nebo odstranit jakékoli osobní údaje, které o vás máme, kontaktujte nás na: email@cleantime.cz, nebo nám pošlete dopis na: Vlárská 1402/35, 104 00 Praha 22.

Podání stížnosti

Pokud máte výhrady k tomu, jak nakládáme s vašimi údaji, máte právo (Fyzické osoby) podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz).

Odvolání souhlasu

Pokud si nepřejete, abychom již zpracovávali vaše údaje, kontaktujte nás na: email@cleantime.cz nebo nám pošlete dopis na: Vlárská 1402/35, 104 00 Praha 22.

Aktualizace zásad používání souborů cookie

Vyhrazujeme si právo tyto zásady ochrany osobních údajů kdykoli upravit, proto je prosím často kontrolujte. Změny a upřesnění vstoupí v platnost okamžitě po jejich zveřejnění na webu. Pokud provedeme podstatné změny těchto zásad, upozorníme vás zde, že byly aktualizovány, abyste věděli, jaké informace shromažďujeme, jak je používáme a za jakých okolností. 

Užitečné odkazy

Více o souborech cookie: Vše o souborech cookie.

Následující odkazy vysvětlují, jak získat přístup k nastavení souborů cookie v různých prohlížečích:

Nastavení souborů cookie ve Firefoxu
Nastavení souborů cookie v aplikaci Internet Explorer
Nastavení souborů cookie v prohlížeči Google Chrome
Nastavení souborů cookie v Safari (OS X)
Nastavení souborů cookie v Safari (iOS)
Nastavení souborů cookie v systému Android

Chcete-li se odhlásit ze sledování Google Analytics na všech webových stránkách, navštivte tento odkaz: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

​Identifikační údaje společnosti provozující tyto webové stránky

​Obchodní název: Cleantime Professional, s. r. o.
Sídlo společnosti: Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3
Identifikační číslo: 07655215
Daňové identifikační číslo: CZ07655215
Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Vedeno Městským soudem v Praze, vložka C304857

​Web: https://mytiokenprahavychod.cz 
Telefonní číslo: +420 792 507 616

Tyto Zásady cookie byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 17. října 2023.

bottom of page